Smiley Facebook Google+
Marqus Pizza

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Marqus Pizza har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Marqus Pizza i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte marquspizza.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Marqus Pizza påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Marqus Pizza forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Marqus Pizza eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Marqus Pizza kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Marqus Pizza påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Super Pizzaer og til tiden
Skrevet af: Henrik Vahlsted   |   
fredag, 6 januar 2017 kl. 19:09
Fuldt ud tilfreds kanon lækker pizza
Skrevet af: karina jensen   |   
søndag, 1 januar 2017 kl. 19:12
Tak for et fantastisk måltid. Jeg er altid glad for jeres pizza med god sprød bund. Denne gang havde jeg også bestil pommefrites.. Disse var helt perfekt tilberedt = gode sprøde. Top karakter herfra!
Skrevet af: Rasmus Bilgrav Stisen   |   
mandag, 19 december 2016 kl. 18:56
Hurtig service
Skrevet af: Carina Andreasen   |   
lørdag, 26 november 2016 kl. 21:15
Som altid rigtig godt
Skrevet af: Lone Hilligsøe   |   
lørdag, 26 november 2016 kl. 04:54
Mega Godt!!!!!!!!!!
Skrevet af: Daniel Rauff   |   
lørdag, 29 oktober 2016 kl. 04:44
Super nem og overskuelig system. God og høflig betjening. Deep pan Pizzaen var rigtig lækker og fyldig, og dorum kebaben var mega stor og lækker. Måske skulle den laves mindre og så skære lidt af prisen... ?
Skrevet af: Saied Zoghi   |   
søndag, 18 september 2016 kl. 19:13